Spotlight

Sommerferiebogstak

Jeg synes selvfølgelig klart, at du skal købe dine bøger (primært) hos Griffle 😀, men tjek lige disse perler ... de fleste er købt i genbrugsen og her ligger for lige omkring 200 kr. Det gør mig glad at finde glemte perler ... og en hel serie, som jeg ikke...

læs mere

Ny webshop

Jeg er nu den stolte indehaver af en spritny webshop ... og jeg er SÅ stolt!  Jeg har haft skønne Conni Klostergaard Rasmussen som praktikant i maj måned. Hun er uddannet webudvikler og jeg skal love for, hun har givet den gas. Tænk lige at vi har den mulighed i DK,...

læs mere
Berøring skaber bevidsthed

Berøring skaber bevidsthed

Jeg var med Bjørn Herold Olsen, som har skrevet Den bevidste krop på Helsemesse, og der oplevede jeg ham i aktion. Han tilbød “stole-sessioner”, og som den sko-i-muld-pige, jeg er, tænkte jeg: “lige lidt for hokus-pokus og bestemt ikke noget for mig!”

læs mere
2 gode bøger med alt for lille liv …

2 gode bøger med alt for lille liv …

… der er også mange, som ikke har fået det liv, som vi alle har ønsket for dem. De er blevet markedsført bla. på kulturen i P1 (Sjælenat), Ud og se (Noller), de er tilgængelige både hos boghandleren og på bibliotekerne, de fås i alle formater (e, lyd og trykt) og fået vanvittig gode anmeldelser – alligevel har de ikke slået igennem. Det er jo MEGA ærgerligt for mig og forfatteren, men også en masse læsere, der er gået glip af nogle rigtig gode historier.

læs mere
Åh, hvor jeg savner messelivet …

Åh, hvor jeg savner messelivet …

Nu er den tredje messe aflyst – to helsemesser og en bogmesse. Det er næsten ikke til at bære. Selvfølgelig havde jeg set det komme – men altså … bare ØV! Der er på messerne, jeg får snakket med mennesker, der også har interesse i bøger og de fagområder, de bevæger sig omkring. Det er der, jeg får respons og masser af gode snakke. Det elsker jeg højt.

læs mere
Valentines Day

Valentines Day

Så er det kærlighedstema-tid
– og som sædvanligt får den ikke for lidt med lyserøde tilbud og boblende hjerter i indbakken. Og det giver jo en anledning for mig at slå et slag for en overset genre, som jeg synes fortjener lidt taletid! Jeg taler her om mine elskede kærlighedsromaner, som ja, måske nok ikke gør dig meget klogere, og måske nok hellere ikke giver dig meget taletid i læseklubben, men som ikke desto mindre har flere oversete kvaliteter, som meget sjældent bliver nævnt.

læs mere
Fang søvntyven …

Fang søvntyven …

Er der nogen, der kan være absolut afslappet … så er det min hund, Chilli – stængerne i vejret og så ‘auf wiederschnitzel – vi ses om en time’. Måske vi kan lære noget der? 🙂

læs mere
Oprydning

Oprydning

Jep, jeg er et rodehovede … indrømmet. Det er ikke mit fineste træk – men et faktum. Jeg vil meget hellere hækle, lægge puslespil eller lave perleplader end at rydde op. Jeg synes det er omsonst Sisofos-arbejde og i øvrigt VIRKELIG kedeligt. Men når det er sagt, så ved jeg jo også godt, at det skal gøres og har fundet ud af, at en lydbog i ørene gør processen lidt mindre kedeligt – og det er godt, trods alt.

læs mere