[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nu er den tredje messe aflyst – to helsemesser og en bogmesse. Det er næsten ikke til at bære. Selvfølgelig havde jeg set det komme – men altså … bare ØV!

Der er på messerne, jeg får snakket med mennesker, der også har interesse i bøger og de fagområder, de bevæger sig omkring. Det er der, jeg får respons og masser af gode snakke. Det elsker jeg højt. Jeg hører historier og livssituationer – og ofte finder vi sammen nogle relevante bøger, udveksler ideer – eller finder nye veje, der kan åbne døre både for mig og den, jeg taler med. Og det er altså ikke nemt at genskabe på Zoom.

Men nu går vi formentlig imod lyset og større åbenhed – og mon ikke vi også kan komme på messer igen i løbet af efteråret – det håber jeg i hvert fald!

Jeg laver ofte køb-3-for-2 tilbud. Normalt er der frit valg på hylderne med den billigeste gratis, og det er der faktisk også nu på webshoppen – specielt for dig, der læser med her! Hvis du ønsker 3 andre titler på webshoppen, så skriv en mail retur, så finder vi en løsning – måske med noget mobilepay. Det kan nemlig ikke teknisk lade sig gøre at lave 3 for 2 med frit valg, men som altid sig til, så finder vi en løsning 🙂

Jeg kan dog samle 3 pakker, der erfaringsmæssigt ville være efterspørgsel på til messerne. Du kan også se dem under tilbud.

Kort hilsen fra mig idag … solen skinner og jeg skal ud med min hund – jeg trænger! 🙂

God fredag og pas godt på jer selv og hinanden 🙂
kh Elin

PS: Husk, der er altid fri fragt ved køb over 300 kr …[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3829,3828,3827″ onclick=”custom_link” custom_links_target=”_blank” custom_links=”#E-8_aHR0cHMlM0ElMkYlMkZncmlmZmxlLmRrJTJGdGlsYnVkJTJG” css=”.vc_custom_1615367564607{border-radius: 5px !important;}”][/vc_column][/vc_row]