FAQ

Hvad er en p-bog?

Det er simpelthen en trykt bog. Det er et begreb, jeg har opfundet til lejligheden, fordi jeg manglede en betegnelse, der modsvarer en ‘e-bog’ og lydbog. Måske er jeg den eneste, der synes, det er oplagt, men nu er det i hvert fald forklaret 🙂

 

Hvordan downloader jeg min e- eller lydbog?

Du får en ordrebekræftelse tilsendt på mail, og der skal du trykke på titlen under ’Download’-feltet. Så vil overførslen starte. Bemærk, du skal hente din fil senest 14 dage efter køb, og du kan maks. downloade filen to gange. Hvis det bøvler, eller du er kommet for sent, så kontakt os, så finder vi en løsning.

pil til download link

Hvor finder jeg min downloadede fil?

Hvis du bøvler med af finde den downloadede fil, så prøv at søge efter filnavnet på den telefon eller tablet, du har downloaded filen på. Kig fx i mappen ’overførsler’ – kan hedde forskelligt på forskelligt udstyr.

Vær også opmærksom på at du skal have installeret en ’læser’ på dit udstyr for at kunne læse din ebog. På Apples produkter er app’en Bøger installeret som standard. Hvis du ikke har den, eller en tilsvarende læser, skal den installeres først.

 

Udgiver

Griffle.dk
Lundingsgade 33
8000 Århus C
Telefon: 40 52 09 89
forlag@griffle.dk