Oj oj oj, er du svimmel, det har været et vildt efterår for mig. Efter et forår, hvor jeg sad lidt og trillede tommelfingre, fordi nogle af de opgaver, jeg havde fået stillet i udsigt i den grafiske del, ikke kom og fordi jeg havde besluttet mig for ikke at udgive flere bøger i forlagsregi.

Men da jeg vendte tilbage fra sommerferien var det til en mailboks, der var ved at spænges … fx 2 titler, jeg IKKE kunne sige nej til … Er det ikke noget med at man har en holdning, indtil man har en anden? Så forlaget er tilbage på sporet …! 🙂 

Den ene bog er Nærvær i nuet skrevet af Bjørn Herold Olsen, som også har skrevet Den bevidste krop og En gylden understrømDet er ikke en helt almindelig bog. Bjørn genopliver en tusind år gammel tradition med at beskrive det ubeskrivelige. Det, som kan mærkes i en AHA-oplevelse, men som egentlig ikke kan omsættes til ord. Det er 49 små drops af indsigter ud fra øjeblikkets inspirerende nærvær.

nærvær i nuet

Læs bogen og tag kun det til dig, som giver mening i øjeblikket.
Det, som giver mening i øjeblikket, vil til gengæld varme sjælen.
Det, som ikke giver mening, er små frø, der vokser med tid.

Den har lige fået en skøn anmeldelse fra Louise på Dinboganmelder.dk

Bogen koster 170 kr

 

Den anden bog er Samtaler som forandrer skrevet af ACTs ukronede dronning Rikke Kjelgaard. Bogen er skrevet til dig, der arbejder med samtalen som redskab og som vil lære Acceptance and Commitment Therapy, ACT, i teori og i praksis. Den er til dig, som brænder for at skabe vilde og varige adfærdsforandringer ved at hjælpe dine klienter med at give slip på kampen og skrue op for livet.

samtale guide ACT
Alle, der har mødt Rikke, vil vide, at hun er en sprudlende formidler og det gælder også for bogen her … der er grin og tårer og alt ind i mellem. Som en læser skriver: ‘Jeg får lyst til at vande forfatteren i boblende champagne’.  

Bogen koster 300 kr 

 

Jeg håber I vil tage godt imod disse to ‘babyer’ … jeg er SÅ stolt bogmor.

 

God fredag og pas godt på jer selv og hinanden
kh Elin

PS: Husk, der er altid fri fragt ved køb over 350 kr