Der skal ikke herske tvivl om at oprydning IKKE er min stærke side … men jeg kan faktisk godt li’, når det er gjort. Og nu er der jo faktisk et par ekstra dage til at dykke ned i nogle glemte skuffer og skabe. Jeps, jeg er stor tilhænger af, at man starter i det små!

I bogen Oprydningsguiden af Mirjam Madsen fra Rydheltop.dk, der er certificeret i KonMari-metoden, og Cathrine Hougaard Sørensen, der driver My pocket of time, bliver du hjulpet igennem til at slippe de gamle vaner og kun beholde de ting, der giver dig glæde. Den støtter dig i at rydde op i alle hjørner af dit hjem. Uden at du føler du bliver væk i rodet, mens din oprydning står på. Guiden er en arbejdsbog med fokus på taknemmelighed, refleksionsøvelser og spørgsmål til at nå helt i mål med din oprydning.

Du bliver introduceret for KonMari-metoden og for taknemmelighedens kraft, ligesom du skal svare på refleksionsspørgsmål inden den egentlige oprydning begynder. Med KonMari-metoden er der fokus på, at du beholder de ting, der gør dig glad og giver plads til det, der giver mening for dig. Dermed ved du lettere, hvad du vil beholde og hvad du med sindsro kan give fra dig.

En af sidegevinsterne ved din grundige oprydning vil ofte være et mere bæredygtigt liv i praksis. Sammen med taknemmelighedstanken giver det dig en glæde over de ting, du allerede har og du vil gradvist opdage, at du forbruger mindre. Guiden hjælper til at blive bevidst om dine værdier og leve dem ud.

Lige nu er der 50 % på bogen – se under fanen tilbud