[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fang søvntyven og tag det næste søvntog …

Søvn kan vi ikke undvære
– det kan vi nok alle blive enige om. Men i perioder kommer den lettere til én end andre. Jeg har i mange år sovet som et barn, så snart jeg lagde mig på puden. Og kunne derfor ikke sætte mig ind i, hvor lidt overskud man har, når man er i søvnmangel. Men efter en omgang med stresssygemelding, hvor jeg nat efter nat lå vågen med tankemylder og uro, kan jeg love for, at jeg kender konsekvensen.

USA er også et godt søvntip …
Jeg er nu på den anden side, og har taget den gode læring med mig – at hvis jeg har en ‘myldre-nat’ og ikke kan sove, så er det NU, jeg skal kigge min hverdag efter i sømmene og lave en USA (et begreb fra bogen: Udsæt, Slet og Aflys). Det har været en øjenåbner for mig, fordi det faktisk viser sig, at det KAN lade sig gøre at Udsætte eller måske endda Aflyse mange af de ellers vigtige opgaver/møder/besøg osv., hvis man er opmærksom på at få spurgt om eller aftalt det. Det har vist sig mange gange for mig, at det var en deadline, jeg selv havde sat, og derfor kun mig, der synes jeg var sent på den.

Når man får ryddet lidt op på to-do-listen, giver det jo så plads til de ting, der ikke kan rykkes! Det har reddet min søvn adskillige gange siden.

Ugens tema: Søvnkuren – til dig, der er træt af at sove dårligt
Bogen er skrevet af Lis Lyngbjerg, og det er fra den, jeg har hentet overskriftens skønne ord – søvntyven og søvntoget. Jeg elsker, når fagbøger kan sætte billeder i mit hoved – og jeg ser faktisk en Bjørnebanden-tyv, der lister afsted med min søvn – den bølle! Og søvntoget, man missede … men bare rolig, der kommer et nyt om en 20 minutters tid – aaarh, det giver ro! 🙂

Sov godt og pas godt på jer selv og hinanden 🙂
kh Elin

Læs mere om Søvnkuren her

søvnkuren

Er der nogen, der kan være absolut afslappet … så er det min hund, Chilli – stængerne i vejret og så ‘auf wiederschnitzel – vi ses om en time’. Måske vi kan lære noget der? :-)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1496151472414{padding-right: 278px !important;padding-left: 278px !important;}”][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”3788,3789,3790,2613″ img_size=”” onclick=”img_link_large” custom_links_target=”_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ offset=”vc_col-xs-9″][vc_column_text css=”.vc_custom_1487669563267{margin-bottom: 0px !important;}”]

+45 40 52 09 89 | Kontakt

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]