12
1 til 1 af 1 i alt

Har du set?

Lær forfatterne at kende

Sanne Roesen

Forfatter til Nærvær hver dag
Sanne Roesen, indehaver af Terapi og Coaching, er uddannet psykoterapeut og stresscoach, og har været tilknyttet Landsforeningen Bedre Psykiatri, som psykoterapeut og underviser siden 2001. Hun har hjulpet et utal af stressramte, der har haft stor nytte af hendes store erfaring og redskabskasse i stressforebyggelse og håndtering. Derudover har hun hjulpet virksomheder med at nedbringe stress på arbejdspladserne og med at skabe trivsel for medarbejderne. Sanne Roesen afholder samtaler, workshops, mindfulness ­forløb, og underviser b.la i motivation, stressforståelse og -håndtering, både for private og virksomheder.

Gina Asbjerg

Forfatter til Gaven i maven
Gina Asbjerg er uddannet sygeplejerske og har udviklet sin helt egen, magiske behandlingspakke bestående af kinesiologi, tankefelt-terapi, akupunktur og zoneterapi, som hun praktiserer på Sygeplejerskernes helseklinik, som hun har haft i mere end 30 år. Her behandles bl.a. barnløshed, stress, nedsat immunforsvar, candida, muskelsmerter samt kræft­patienter.

Irene Aya Schou

Forfatter og journalist
Journalist og indehaver af Aya Press. Har 15 års erfaring fra landsdækkende medier og arbejder p.t. på vpt.dk, der henvender sig til kommunale medarbejdere og ledere, der ønsker at udvikle deres arbejdsplads. Engageret i emner som psykisk arbejdsmiljø, livskvalitet og personlig udvikling.

Bøger af Sanne Roesen

Bøger af Irene Aya Schou

Cookiepolitik

Denne side bruger cookies: læs mere.

Okay, tak